Ми пропонуєм якісний ремонт  дисків з легких сплавів від R12 до R20.

Диски з легких сплавів мають набагато кращі технічні показники по відношенню до стальних дисків. Але мають і свої недоліки:

– Висока ціна

– Складніше піддаються ремонту

Ми використовуємо для ремонту легкосплавних дисків сучасні технології. Наші спеціалісти на сучасному обладнанні проведуть діагностику легко сплавного диску. На основі діагностики Вам буде запропонований варіант ремонту та ціну за нього в межаг прейскуранту. Але не кожен диск можливо відремонтувати. Ми гарантуємо якість ремонтованих нами дисків, тому диски ,які не підлягають ремонту ми не ремонтуємо. Повертаючи клієнту з поясненнями причини неможливості ремонту.

Ми не використовуємо так званої „прокатки” легко сплавних дисків. На думку спеціалістів по виготовленню легко сплавних дисків так зване „катання” змінює структуру металу. Це призводить до ослаблення диска і їх подальша експлуатація практично неможлива. Наші спеціалісти використовують спеціальне обладнання для збереження технологічного процесу, який рекомендують виробники легко сплавних дисків. В процесі ремонту ми враховуємо всі фізико-механічні зміни, що отримані внаслідок деформації, виходячи з тих даних приймаєм рішення, який метод використовувати в даному випадку.

АРГОННЕ ЗВАРЮВАННЯ – ПЕРЕВІРЕНИЙ СПОСІБ РЕМОНТУ ЛИТИХ ДИСКІВ

Зварювання дисків аргоном – один із найбільш ефективних способів ремонту та відновлення литих дисків.Відомо, що такі вироби дуже погано взаємодіють із киснем та переносять високі температури.Тому наша майстерня з ремонту дисків застосовує аргон для зварювання легкосплавних дисків.Литі автомобільні диски вважаються одними з найбільш затребуваних серед автовласників через підвищені експлуатаційні характеристики.Але з якістю наших доріг появи дефектів уникнути неможливо, якими б навичками керування ви не володіли.Основні дефекти, які можуть мати литі диски, – тріщини та сколи.Позбутися цих проблем допомагає аргонне зварювання.

Аргонне зварювання литих дисків: як відбувається процес ?

Процес відновлення литих дисків аргоновим зварюванням ділиться на підготовчий та зварювальний етапи. Перший та найважливіший етап у процесі ремонту дисків – правильний вибір електродів. Матеріал стрижня електродів повинен збігатися з матеріалом, з якого виготовлені легкосплавні диски. Виробники найчастіше залишають на виробах тавро, яке інформує про склад та матеріали, які використовувалися для виробництва даної моделі дисків. Тому проблем із підбором електродів зазвичай не виникає проблем. Далі майстри виконують підготовку самого виробу. Якщо на диску виникла тріщина, підготовчі роботи зводяться до розширення дефекту і видалення навколо нього фарби на відстані 1 см. Сколи зазвичай вимагають ретельнішої підготовчої роботи. Добре, якщо фрагмент, що відколовся, є частиною виробу – тоді можна приступити до приварювання. Якщо ж відсутній фрагмент беруть від донора, необхідно підібрати такий донорський диск, який буде виготовлений з ідентичних матеріалів. Найпростіший спосіб – порівняння маркувань на виробах. Зварювання литих дисків починається з прогрівання пальником пошкодженої ділянки. Тут важливо правильно підібрати температуру та не перегріти виріб. Наші фахівці добре знають, до якого кольору необхідно прогрівати той чи інший метал, щоб досягти достатньої, але не надмірної температури. Якщо відбувається процес заварювання тріщини, то присадний дріт подається в середину дефекту, розплавляється там і заповнює пошкодження металом. Якщо за допомогою аргонового зварювання усувають сколу, то до нагрітого виробу встановлюють латку з металу, яка прихоплюється в декількох місцях. Потім зварюванням проходяться по периметру донорської частини, щоб розплавлений метал міг проникнути у внутрішню частину кристалічних ґрат сплаву. Найкраще, якщо дефект буде проварений з обох боків. Після того, як виріб охолоне, шов шліфується за допомогою болгарки та покривається фарбою в тон до виробу.

Наплавлення – усуваємо пошкодження

Одним з найпоширеніших дефектів є скол кромки борту виробу. Для відновлення таких ушкоджень зазвичай використовують не зварювання, а наплавлення. Цей процес, по суті, є пошаровим заповненням відсутньої частини виробу за допомогою розплавленого металу з дроту присадки. Шари поступово укладаються з переходом на цілу частину борту. Після наплавлення надлишки металу забираються за допомогою шліфування болгаркою – це дозволяє підігнати край під потрібну форму та розміри. Аргонне зварювання дисків дозволяє виконати ремонт будь-якого рівня складності – їй під силу впоратися зі сколами та тріщинами будь-яких розмірів, глибокими подряпинами або пошкодженими бортами. Шви та накладена частина після виконання зварювальних робіт становлять єдине ціле з виробом. Після фарбування навіть за ретельного огляду неможливо визначити усунений дефект.

Аргонне зварювання дисків: переваги роботи

 Зварювання литих дисків аргоном є однією з небагатьох технологій, яка застосовується для ремонту такого роду виробів.

Ця технологія має цілу низку переваг:

– немає необхідності виконувати додаткове очищення шлакових відкладень;

– не треба використовувати флюси;

– вироби матимуть чудовий зовнішній вигляд після завершення робіт;

– шов має високу міцність, добре витримує високі навантаження;

– поверхня шва не схильна до появи нітридних і оксидних плівок;

– заварити литий диск аргоном можна навіть у складних умовах, наприклад, за відсутності доступу до обох боків виробу або за малої товщини металу.

Наша компанія  пропонує послуги з аргонного зварювання алюмінієвих дисків та дисків з легкосплавних металів, які дозволяють впоратися з тріщинами, сколами та іншими пошкодженнями.

Також зварювання дисків аргоном дозволяє наплавити пошкоджену або відсутню частину борту або виробу. Професійні майстри допоможуть відновити титанові, литі або алюмінієві диски за доступною ціною.


Ремонт Порізів та Проколів Встановлення Запаски Швидко Якісно Приїдем до 20 Хв.

Ремонт Шин Запуск Двигуна Доставка Пального. Приїдем до 20 Хвилин

Заміна Шин Ремонт Проколів Та Прорізів Гарантія на роботи. Приїдемо до 20 Хвилин

Безкоштовний Виїзд При Одночасній Сезонній Заміні Шин 5 і Більше Автомобілів !

Сезонна Заміна Шин у Вас Дома. Гарантія На Роботи. Приїдемо до 20 Хвилин !

Ремонт Шин з Виїздом до Вас м. Львів та Львівська обл. Швидко. Якісно. Не Дорого

Ремонт Пошкоджених Коліс м. Львів та Львівська обл. Швидко. Якісно. Не Дорого !

Ремонт Коліс з Виїздом м. Львів та Львівська обл. Швидко. Якісно. Не Дорого !

Ремонт Дисків з Виїздом м. Львів та Львівська обл. Швидко. Якісно. Не Дорого !

Сезонна Заміна Шин. Гарантія На Роботи. Приїдемо до 20 Хвилин !